Kompetent skatterådgivning
Ring til os på +45 70 70 18 99

Skatterevisor i centrum af København

Med en erfaren skatterevisor fra København ved din side, får du som både privatperson og erhvervsdrivende den nødvendige assistance og rådgivning om skatteret. Både privatpersoner og erhvervsdrivende kan have stor gavn af en skatterevisor, men særligt erhvervsdrivende kan drage mange fordele af en hjælp fra en revisor med speciale i skat.

Vor services begrænser sig til at føre skattesager – det vil sige, at vi ikke yder almindelig rådgivning, men derimod er specialiseret i de særlige forhold, der gør sig gældende, når man har en sag mod SKAT.

Skal du bruge rådgivning som sådan, eksempelvis om hjælp til at udfylde selvangivelse, skatteplanlægning eller lignende, henviser vi altid til en anden rådgiver. Men har du fået en konkret sag med SKAT, f.eks. hvis SKAT nægter at anerkende dine fradrag eller har sat dig op skønsmæssigt for et eller flere indkomstår, så er vi de helt rigtige at kontakte. Vi laver ikke andet!

Kompetent og erfaren skatterevisor

Aagaard Lund ApS ligger på Flæsketorvet 68 i København V. Hos Aagaard Lund i København er du garanteret en erfaren og kompetent skatterevisor, som rådgiver dig og hjælper dig bedst muligt igennem udfordringer, som du måtte have i forbindelse med din skattesag. Vi leverer altid et professionelt og grundigt stykke arbejde.

Du er meget velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller en uforpligtende samtale. Vi laver også altid en gratis forhåndsvurdering af en sag. Så du ved, hvor du står.

Kontakt os allerede nu. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 24 timer.

Kontakt os →