Kompetent skatterådgivning
Ring til os på +45 70 70 18 99

Skatteadvokat - fordele ved en professionel skatterådgiver

Det kan gøre en stor forskel for dig og din sag, hvis du har en kompetent rådgiver ved din side, når du som skatteyder klager over SKAT eller på andre måder får en tvist med SKAT. Dette kan være en skatteadvokat, en skatterevisor eller anden kompetent fagmand i København eller et andet sted i landet.

Medholdsprocenten for skatteyderne er meget lav i forhold til medholdsprocenten for SKAT. Ved domstolene er skatteydernes medholdsprocent kun på cirka 15% og ved Landsskatteretten ligger den på omkring 30 %. Derfor er det vigtigt for dig som skatteyder at have en stærk part med dig, som kender til det juridiske område samt alle faldgruberne. På den måde kommer du bedst muligt gennem sagen.

Få kvalificeret rådgivning fra en skatteadvokat og en skatterådgiver

Yderligere fordele ved at få professionel bistand fra en skatterådgiver, typisk en skatteadvokat, er, at skattespørgsmål oftest ikke alene omhandler tal og regnskab. Ofte omhandler sagen i lige så høj grad dine forvaltningsmæssige rettigheder, herunder de regler, som skal sikre, at du får en fair og korrekt behandling. En rådgiver som eksempelvis en skatteadvokat kan sørge for, at du som klient er sat godt ind i de skattemæssige konsekvenser og ruste dig med den viden, du har brug for. Hos Aagaard Lund i København kan vi bidrage til, at du modtager kvalificeret rådgivning og viden, så du står stærkt og kan træffe hensigtsmæssige beslutninger i forbindelse med din sag.

En skatterådgiver, typisk en skatteadvokat, vælger de mest hensigtsmæssige argumenter og vinkler, således at dine chancer øges for at sagen afgøres til din fordel i Landsskatteretten. En skatteadvokat fra eksempelvis København har et dybtgående kendskab til retssystemet samt en erfaring og viden, som vil gøre stor forskel for din skattemæssige situation.

Med en professionel rådgiver, f.eks. en skatteadvokat, ved din side står du ikke alene med sagen, og du får erfarne, kompetente øjne på sagen, så alle vinkler belyses og vurderes af professionelle. Vores dygtige medarbejdere sikrer dig en uafhængig rådgiver, som ser det hele udefra med nye perspektiver, og dette kan nogle gange i sig selv åbne helt andre muligheder.

Hvis du for eksempel bor i København, kan du med fordel opsøge en skatteadvokat i dit lokalområde, der kan sætte sig ind i din sag og hjælpe dig med dine skattemæssige udfordringer.

Kontakt os

Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 24 timer.

Kontakt os →